Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ενημέρωση μελών - 26/10/2012

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση μελών στην Πελοπόννησο από την ΠΟΣΠΥΔ.
Ας φροντίσουν τα Σωματεία να ενημερώνουν έγκαιρα και άμεσα για τις Γενικές Συνελεύσεις εν όψει του συλλαλητηρίου στις 14/11. Εξετάζεται η περίπτωση μετακίνησης – αναβολής λόγω του ότι ενημερωθήκαμε ότι η 14/11 είναι η Πανευρωπαϊκή Ημέρα Δράσης με πορείες, απεργίες κ.λ.π.
Προς ενημέρωση όλων των Σωματείων και των μελών τους:
1) Το Σωματείο Δωδεκανήσων έχει Γ.Σ. στις 28/10 και ώρα 20.30 στην Π.Κ. Απόλλωνα.
2) Το Σωματείο Σαλαμίνας θα πραγματοποιήσει Γ.Σ. στις 04/11 στο Ε.Κ. Σαλαμίνας.
3) Το Σωματείο Μεσσηνίας θα πραγματοποιήσει Γ.Σ. στις 11/11.
Ας ενημερώσουν τα Προεδρεία των Δ.Σ. πότε θα κάνουν Γ.Σ. ώστε να ενημερωθούν όσο γίνεται πιο έγκαιρα τα μέλη τους ώστε να υπάρξει προσέλευση και να αναρτηθεί και στην σελίδα της ΠΟΣΠΥΔ.
4) Παρατηρήθηκε το φαινόμενο οι «κωλοτούμπες» - διασπαστές να «φλομώνουν» στα παραμύθια διάφορα μέλη στα Σωματεία ότι δεν υφίστανται τα Σωματεία και η ΠΟΣΠΥΔ. Είναι βαθιά νυχτωμένοι.
Ας ενημερωθούν τα μέλη και οι Π.Π.Υ. και οι Π.Π.Υ. ιδιώτες και οι συμβασιούχοι ότι καλύπτονται από την ΠΟΣΠΥΔ!! Αν κάποιο Σωματείο δεν έχει κάνει τροποποιήσεις ας προχωρήσει.
Δεν υπάρχει πρόβλημα, τα αιτήματα καλύπτονται από την ΠΟΣΠΥΔ και κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει είτε με είτε χωρίς την τροποποίηση καλύπτονται όλα τα μέλη.
Αν κάποιος νέος συνάδελφος Π.Π.Υ. ιδιώτης ανά την επικράτεια, νομίζει ότι είναι ακάλυπτος μπορεί να γραφτεί στο Πανελλαδικό Σωματείο των Μεγάρων δωρεάν για φέτος.
Σκοπός δεν είναι το «μαρούλι» όπως κάνουν άλλοι, τα προβλήματα πρέπει να λυθούν, δεν περιμένουν!!!
Άλλοι ελέγχονται για τη νομιμότητα των εκλογών και δεν έχουν πρακτικά εκλογών!!! Και παίζουν και κρυφτούλι με διπλοεγγραφές και τριπλοεγγραφές στα Σωματεία και στα Προεδρεία!!!