Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Επιστολή προς τους διασπαστές

Διασπαστές-«κωλοτούμπες»,
Οφείλετε θεσμικά και ηθικά, αν γνωρίζετε κάτι τέτοιο, να αποστείλετε τις παραιτήσεις σας μαζί με τα υποχειρίδιά σας στην ΠΟΣΠΥΔ και στα αντίστοιχα Σωματεία σας.
Νομικά γνωρίζετε όλοι ότι παραπληροφορείτε προκειμένου να γράψετε μέλη κατά παράβαση του Αστικού Κώδικα, Άρθρο 87.
Νομικά γνωρίζετε ότι απαγορεύεται βάσει του Ν.1264/82 δύο ιδιότητες και πλήθος από άλλες «κωλοτούμπες» που έχετε κάνει.
Αναμένουμε τη διαγραφή σας και να αποστείλετε τα δικαιολογητικά του Σωματείου σας στο Α.Π.Σ. όπως σας ζητήθηκε για να κριθεί η νομιμότητά σας.
Ηθικά έχετε ήδη καταδικαστεί από το 95% των συναδέλφων μας για τους ιδιοτελείς και μικροκομματικούς σκοπούς σας που εξυπηρετείτε.
Ενημερώστε και τους «συναδέλφους» σας ότι πρέπει να αποστείλουν «Αίτηση Διαγραφής» και εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεων πρώτα στα Σωματεία που θέλουν να διαγραφούν και πλέον δεν θα είναι και αποδέκτες του Ταμείου Αλληλοβοήθειας της ΠΟΣΠΥΔ.
Σχετικά με την ανακοίνωση περί Επιτροπής Μεταθέσεων γράφετε «γλείφοντας» «πέντε υψηλόβαθμα στελέχη του Α.Π.Σ». Από πότε ο βαθμός του Πυραγού και Ανθυποπυραγού είναι υψηλόβαθμο; Προσέξτε πέσαν τα σάλια συνάδελφοι.
Αναφέρετε άλλο παραμύθι, παραβρέθηκε η ΕΑΠΣ. Η ΕΑΠΣ δεν παραβρέθηκε ποτέ. Πάρτε τον Πρόεδρο κ. Σταμούλη Ιωάννη να το μάθετε.
Συνεχίζεται την «λάσπη». Η ΠΟΣΠΥΔ ήταν προσκεκλημένη αλλά δεν παραβρέθηκε. Επειδή το μελάνι και ο χρόνος στοιχίζουν, πάρτε την Πυραγό κ. Τσιλίκα Θεοδώρα στο τηλ. 213.2157691 να σας πει αν ειδοποιήθηκε η ΠΟΣΠΥΔ ή όχι.
Περί «σημαντικό ρόλο στην Επιτροπή» που γράφετε, γιατί δεν ενημερώνετε τα μέλη σας για την υπ’ αριθ. 33064 οικ. Φ 109.1/16.10.2012 που σας απέστειλε το Α.Π.Σ. και γράφει περί νομιμότητάς του Σωματείου σας; Και θα εξεταστεί εκ νέου ποιοι θα συμμετάσχουν;
Για τον ίδιο λόγο γιατί δεν ενημερώνετε τα μέλη σας ότι στο 59531 Φ. 200.1/03.10.2012 έγγραφο του Α.Π.Σ. περί εκπροσώπησης συνδικαλιστικών οργάνων αναφέρεται όπως πρέπει η ΕΑΠΣ, ΠΟΕΥΠΣ, ΠΟΣΠΥΔ; Στον κόσμο σας τα λέτε αυτά συνάδελφοι;
Αν καλέσει εσάς το Α.Π.Σ., τότε πρέπει να καλέσει τα τρία Πρωτοβάθμια πανελλαδικά μέλη Σωματεία της ΠΟΣΠΥΔ καθώς και τα περιφερειακά μέλη της ΠΟΣΠΥΔ και την ΠΟΣΠΥΔ που εκπροσωπούμε πανελλαδικά και όχι σποραδικά κάποια μέλη που έχετε εσείς σε κάποιες περιοχές, κύριοι της «κωλοτούμπας».
Καλούμε τα 36 Πρωτοβάθμια μέλη της ΠΟΣΠΥΔ και τα 2 «των κωλοτούμπων» (Θεσ/κης, Λάρισας) αν έχουν διοίκηση, γιατί δεν έχουμε δει ούτε παραιτήσεις, ούτε να καταδικάσουν τις ενέργειές τους.
Τέλος, επειδή είχαμε πλήθος διαμαρτυριών από τις περιοχές Θεσσαλίας, Θεσσαλονίκης και όπου αλλού μέχρι να ολοκληρώσουν οι συνάδελφοι την ίδρυση των νέων τοπικών Σωματείων Π.Π.Υ. και συμβασιούχων μπορούν όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να παραμείνουν στη δύναμη της ΠΟΣΠΥΔ, πενταετείς και συμβασιούχοι, μπορούν να εγγραφούν ΑΜΕΣΑ στο Πρωτοβάθμιο πανελλαδικό Σωματείο που εδρεύει στα Μέγαρα!!
Αλήθεια «κωλοτούμπες» αληθεύει ότι στο Α.Π.Σ. υπάρχει και Αξιωματικός των φοβερών τυπικών προσόντων του «Δημοτικού» και κομματικό στέλεχος που συνεργάζεστε «στενά»;
Τέλος, αξιότιμε κ. Αρχηγέ ξεκαθαρίστε το τοπίο αν θέλετε, όσος χρόνος έχει απομείνει.
Επίσης Δ-Κ γατί δεν ενημερώνετε εγγράφως τα μέλη σας για τη συνάντηση με τον Γ.Γ. κ. Γεωργιάδη και τις σουλατσάδες στον κ. Περδίκη παρά λέτε τηλεφωνικά άλλα-ντάλον;
Καλούμε τους συναδέλφους να μην «τσιμπάνε» στα ευχολόγια, τα παραμύθια και τις υποσχέσεις των Δ-Κ και να αδιαφορούν σε όσους τους λένε διάφορα, να το ζητάτε εγγράφως και θα δείτε «κωλοτούμπες» τραμπολίνο.