Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Απαγχονίστηκε πρώην εποχικός πυροσβέστης στη Σκόπελο

Ήταν αγνοούμενος και τον έψαχναν από την περασμένη Κυριακή

Απαγχονισμένος βρέθηκε σήμερα, λίγο πριν το μεσημέρι, στη θέση Στάφυλος Σκοπέλου, ένας 35χρονος, πρώην εποχικός πυροσβέστης, που αγνοούνταν από την περασμένη Κυριακή και παρά τις έρευνες Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και των συγγενών του, δεν μπόρεσε να εντοπιστεί.
Σήμερα, το πρωί, οι έρευνες για τον εντοπισμό του ξεκίνησαν από κλιμάκιο της Αστυνομίας, οκτώ πυροσβέστες, τον πατέρα του 35χρονου, καθώς και τον αδελφό του, που επίσης υπηρετεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, με πενταετή υποχρέωση.
Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες από την Πυροσβεστική, ο άτυχος 35χρονος, βρέθηκε απαγχονισμένος σε δένδρο σε αγροτεμάχιο, στη θέση Στάφυλος Σκοπέλου.
Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και απέδωσε τον θάνατο σε αυτοκτονία, ενώ η σορός του μεταφέρθηκε με το πλοίο στο Βόλο, προκειμένου να γίνει νεκροψία - νεκροτομή στη Λάρισα.
Ο άτυχος 35χρονος, έγινε γνωστό ότι απολύθηκε τον περασμένο Ιούνιο, από την Πυροσβεστική, όπου εργαζόταν ως εποχικός, ενώ, σύμφωνα με έγκυρη πηγή, αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα, που ήταν και η αιτία εξαφάνισής του, ίσως και της τραγικής κατάληξης.
 αναδημοσίευση : http://www.magnesianews.gr
..........................................σημ....
Γιατί άραγε απολύθηκε τον Ιούνιο ;;;
Αν είναι αλήθεια ότι απολύθηκε για το γνωστό θέμα που κάποιοι-ες αναμοχλεύουν συνεχώς , τότε έχεις το Πρώτο Αίμα στα χέρια σου αγαπητή τοπικίστρια ??? ίδωμεν .............  
Αναδημοσιευση : http://1emak-dason.blogspot.gr

Σ.Γ 
Να ευχηθούμε συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου μας. 
O  αδελφός του είναι και αυτός συμβασιούχος πυροσβέστης και ήταν Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΠΥΔ.
Ο συνάδελφος ήταν "γιώτα 3" λόγο ότι στο στρατό είχε πάθει γαστρορραγία.  Απολύθηκε από την Πυροσβεστική φέτος το καλοκαίρι.  Απολύθηκε όταν κάποιοι ανακάτεψαν, και ανακατεύουν την ιστορία με τα "γιώτα".
 Δεν θα πω άλλα αν έχουν τσίπα πάνω τους ας αναλογιστούν τις τεράστιες ευθήνες τους . Έγιναν αιτία να χάσουν συνάδελφοι  την δουλειά τους , να μείνουν οικογένειες στο δρόμο.
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΛ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ