Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

TA { I } το ΝΟΜΙΚΟ Τμήμα και Άλλα «Παρόμοια» Μέρος ‘Γ (τελος τριλογιας)

Στον ΚΑΙΑΔΑ οι “Γιωταδες” ζητουν.. ΕΣΕΙΣ γιατι τους ΑKOYTE ;

Σήμερα Επανερχόμαστε στο τι είχαμε ΓΡΑΨΕΙ και ποσό μας είχαν Γράψει…
     


"Ξυπνατε ΡΕΕΕΕ, Βρηκαν ΑΦΟΡΜΗ και ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΟΥΝ Σιγα Σιγα...

ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ τοσο ΚΑΙΡΟ...ΔΕΝ "στεκουν νομικα" αυτα που λενε αλλα αν δεν το κυνηγησεις---θα σε κυνηγησει...



ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ "ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝΕ.Ε...ΜΕΧΡΙ Ι 3 ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ,ΑΠΟ Ι 3 ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕN ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ,,ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΟΥΝ NA ΔΟΥΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ (ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ)!!!!!   "


Και ερχόμαστε Πάλι να Θυμίσουμε τι ΠΕΡΝΟΥΝ αυτοί που νομιμως ΕΧΟΥΝ αλλάξει την Σωματική τους Ικανότητα Μετά την Θητεία.. Αλλά Αυτοί την βρήκαν την άκρη.. 
Ας Δούμε τους Συμβασιούχους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ..
Η ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ κοιμάται, το ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του Π.Σ θέλει να ΔΙΩΞΕΙ, και οι ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ μετά από 10 χρόνια Διώχνονται σαν ΣΚΥΛΙΑ από το Π.Σ χωρίς ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ.. και ΕΜΕΙΣ καθόμαστε και ΚΟΙΤΑΜΕ τους {Ι}ΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΕΣ να γράφουν “να ξεβρομίσει ο τόπος από τους γιωταδες”  “να φύγουν οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ””Κ@@@γιωταδες” κ άλλα λοιπά που Η ΔΙΩΞΗ ΗΛ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ θα ενδιαφερόταν.. δεν θα πω άλλα για αυτούς αλλά θα ΠΩ για αυτούς που τους ΑΚΟΥΣΑΝ. Έχει  ΕΥΘΥΝΕΣ ο “πατέρας”, το ”παιδί ” καλά κάνει και ζητά ότι ζηταει..

Και έρχομαι πάλι μετά από ΠΡΟΣΦΑΤΟ τραγικό γεγονός (διότι πρέπει να γίνει κάτι για να ξυπνήσουν ΚΑΠΟΙΟΙ  ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ)..
Τα Ι είναι θεμα Υγειας που διορθωθηκε και όχι θεμα Παρανομιας.

Ποσό ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ είναι να ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ την ΩΡΑ που ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ-ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ;
Γιατί οι ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ  ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ δεν ήρθαν ΠΟΤΕ σε επαφή με ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που έχουν την ΠΕΙΡΑ πια να ΘΕΣΟΥΝ ΘΕΜΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ του ΝΟΜΟΥ για αυτους που δεν Αλλαξαν και δεν τους Δοθηκε η Ευκαιρια να Πανε ;.. Ποτε Θα Ερθουν ; Για θεμα ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ Ικανοτητας αν δεν είναι ΒΑΡΥ και ΜΟΝΙΜΟ δεν μπορεις να ΧΑΣΕΙΣ την Εργασια σου..

Ποσό “Μπλεγμένο ” είναι το Νομικό τμήμα του Π.Σ που δεν έκανε τίποτα τόσα χρόνια να επισημάνει το ΘΕΜΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ το Γ.Ε.Σ ; Που είναι ο ΤΥΠΟΣ ; Τι περιμένουμε ;
Τι ΕΧΕΙ γινει σε ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ του Π.Σ από το 2005 και μετα ;
Qui tacet consentit. Αυτό θα το μεταφράσω:

Ο Σιωπών ΣΥΝΑΙΝΕΙ…………… Εύχομαι να περνάτε καλά, μια Μάνα έχασε έναν Γιο, Ένας Αδελφός έναν Αδελφό, ένας Συνάδελφος έναν ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ… Αλλά δεν πειράζει εσείς να είστε ΚΑΛΑ πίσω από τα ΓΡΑΦΕΙΑ σας…
ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ…

ΔΙΩΞΤΕ τους ΗΡΩΕΣ του 2007 για ένα Θεμα ΥΓΕΙΑΣ που ολοι ΞΕΡΟΥΜΕ ότι ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ & ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ οπου είναι δυνατον… ΚΑΠΟΙΟΣ ειχε ΓΑΣΤΡΟΡΑΓΙΑ πριν από 15 χρονια- άλλος ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ πριν ΑΠΟΛΥΘΕΙ …
Ε και ? ΔΕΝ Διορθωνεται ? 
ΑΝΗΘΙΚΟ αυτό που εχει Γινει και Πρεπει καποιος ΝΑ το ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ.. 

Αληθεια οι "κυριες" που κυνηγουν τους "Πιστοποιημενα Υγιεις" εχουν ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ φακελους ?????????
Το ειδαμε το Δημοσιευμα  και οι "Γιωταδες" σε Ευχαριστουν....Αισχος...
Αυτο ειναι το Αρθρο που μας Ενδιαφερει....