Κυριακή 15 Μαΐου 2016

OI ΒΕΝΤΕΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ

Μια ακόμα κόντρα της Ομοσπονδίας με Σωματείο μέλος της και παραίτηση καθ΄υπόδειξη της ... φυσικά το ζητούμενο γίνεται άμεσα αντιληπτό, από στις δυο επιστολές ... Έτσι αντιλαμβάνεται το προεδρείο της Ομοσπονδίας , τη διαφύλαξη την προαγωγή και τη διαφώτιση των Σωματείων μελών της

Η τακτική του προεδρείου της Ομοσπονδίας πάγια και διαρκείς ... όταν υπάρχει κάποια διαμαρτυρία - διαφωνία ή άλλη άποψη από Σωματείο μέλος της ... το βάζει απέναντι και προσπαθεί να δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα αντί να λύσει. 
Ο τρόπος συνήθεις και προσφιλής ... όποιο Σωματείο τολμήσει να βγάλει ανακοίνωση και να διαμαρτυρηθεί για κάτι που θεωρεί λάθος ... ακολουθούν έγραφα και όχι μόνο(βλέπε παραίτηση) για τη δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων εις βάρος του και τη σπορά διχόνοιας και διάσπασης στους κόλπους του .

Αν νομίζεται ότι με αυτό τον τρόπο διοικείται την Ομοσπονδία είστε σε τελείως λάθος δρόμο ... αν συνεχίσετε να εκπροσωπείτε με αυτόν τον τρόπο στο τέλος θα μείνετε μόνη σας να εκπροσωπείτε μόνο τους εαυτού σας. 
Αν νομίζετε ότι οι αντίπαλοί σας είναι τα Σωματεία κάνετε επίσης λάθος ... μακάρι να δείχνατε τόση σθεναρότητα και εκεί που πρέπει, θα λύνατε και κανένα πρόβλημα .

Αν πάλι αυτό είναι το όνειρό σας, συνεχίστε καλά το πάτε ... καταφέρατε μέσα σε δυόμιση χρόνια να στρέψετε τα μισά Σωματεία εναντίον σας, να σπάσετε στα δυο ενεργά Σωματεία για να έχετε υποστηρικτές, να δημιουργήσετε καινούρια υπό την επήρεια σας για να κάνετε κουμάντο και τέλος αφήσατε Σωματεία στην τύχη τους να διαλυθούν ...

Αν αυτά λέει το καταστατικό της Ομοσπονδίας στο άρθρο 2 Σκοποί της Ομοσπονδίας ... τότε έχετε μεγάλη επιτυχία αυτά τα δυόμιση χρόνια διοίκηση σας ... Συγχαρητήρια Μπράβο σας !!!


BLOK: Σωματείο Πυροσβεστών Μακεδονείας Θράκης και Βορείου Αιγαίου