Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακοίνωση

Αριθ. Πρωτ : 1605                                                      Αθήνα: 02.09.2016
Αρ. Σελίδων : 1
                                                                                       Προς :
                                                                  Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης
Θέμα: « Ανακοίνωση »
   Αγαπητοί συνάδελφοι,
   σας ενημερώνουμε, ότι η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων εκλογής αιρετών μελών στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης του Πυροσβεστικού Σώματος λήγει την 10-09-2016.
   Οι Συνάδελφοι Π.Π.Υ., οι οποίοι ανήκουν στα Σωματεία -μέλη της ΠΟΠΥΣΥΠ, και επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης του Πυροσβεστικού Σώματος με τον συνδυασμό << Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών >> της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π. παρακαλούνται, όπως επικοινωνήσουν άμεσα (μέχρι την 08.09.2016), με την γραμματέα της Ομοσπονδίας μας στα τηλέφωνα 213-0329842 και 6959-112364 για παροχή οδηγιών για την σύννομη υποβολή της υποψηφιότητας τους στο Α.Π.Σ. και για την καταγραφή του ονόματος τους στο σχετικό έγγραφο του επικεφαλούς του συνδυασμού της ΠΟΠΥΣΥΠ προς το Α.Π.Σ., το οποίο είναι απαραίτητο (για αυτό πρέπει οπωσδήποτε να σταλεί η σχετική Υπεύθυνη Δήλωση του Υποψηφίου με βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής του και στο φαξ της Ομοσπονδίας μας : 213-0334018) .
   Επίσης οποιοσδήποτε συνάδελφος Π.Π.Υ., που δεν ανήκει σε σωματείο μέλος της ΠΟΠΥΣΥΠ και επιθυμεί, να είναι υποψήφιος στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης του Πυροσβεστικού Σώματος με τον συνδυασμό της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π., μπορεί να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό της, αρκεί να σέβεται και να αναγνωρίζει την ιστορία, τις αρχές, το ήθος, τους αγώνες της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π. καθώς επίσης και τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων της.
                                                          Με εκτίμηση,
                                                 Για την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.
Ο Πρόεδρος                                                                       Ο Γεν. Γραμματέας
Φαραντάκης Γ. Αλέξανδρος                                               Ανδρεαδάκης Μ. Βασίλειος
Τηλ: 6974709262                                                                Τηλ: 6945956027