Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΧΑΜΗΛΑ

Ενημέρωση μελών για παράταση και εξαγγελία κινητοποιήσεων

Αριθ. Πρωτ : 2038                                                              Αθήνα: 07.02.2017
Αρ. Σελίδων : 2
                                                                                               Προς :
                                                                                Σωματεία - Μέλη Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.
Θέμα: « Ενημέρωση μελών »
     Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητές συναδέλφισσες,
     σε συνέχεια της χθεσινής ενημέρωσης μας σχετικά με την χθεσινή συνάντηση μας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών ,κο Νικόλαο Τόσκα, εστιάζουμε στην ουσία της συνάντησης, ότι ο κος Αναπληρωτής Υπουργός θα προχωρήσει στην μονιμοποίηση όσων συναδέλφων, που πληρούν τα κριτήρια του Ν. 3938/2011, εφόσον πάρει την έγκριση των θεσμών.
   Μας δήλωσε επίσης, ότι έχει εξασφαλίσει την έγκριση και τις υπογραφές των υπολοίπων εμπλεκομένων φορέων για το θέμα αυτό και ότι δεν θα προχωρήσει σε καμία τροπολογία του Ν. 3938/2011.
    Η εργασία των συναδέλφων μετά τις 10 Φλεβάρη, μέχρι να μονιμοποιηθούν, θα διασφαλιστεί με σχετική απόφαση του Αρχηγού του Π.Σ..
    Η ανανέωση της πενταετίας για τους υπολοίπους θα γίνει κανονικά και θα αποσταλεί Διαταγή επέκτασης της πενταετίας στις εκάστοτε υπηρεσίες μέσα στις επόμενες μέρες .
    Ο κος Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών ζήτησε από εμάς, να του δοθεί λίγος χρόνος της τάξεως των 10 ημερών, για να λάβει επί της ουσίας την έγκριση των θεσμών για την μονιμοποίηση, για να μην υπάρξουν παρατράγουδα στο μέλλον .
    Εμείς υπό το βάρος όλων αυτών και τηρώντας τον πολιτικό μας πολιτισμό θα περιμένουμε να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του στο λίγο χρόνο παράτασης που ζήτησε.
    Συνάδελφοι, συναδέλφισσες να βρίσκεσθε σε αγωνιστική ετοιμότητα και αν κάτι δεν πάει καλά ΕΞΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, που θα ξεκινήσουν ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ.
    Όσον για τους διασπαστές, συκοφάντες, ψεύτες και λασπολόγους, που κυκλοφορούν ανάμεσα σας και επιδίδονται αυτές τις ημέρες σε επαναστατική γυμναστική να είστε σίγουροι, ότι σύντομα θα τους διαψεύσουν οι εξελίξεις.
    Γιατί στις ανακοινώσεις τους δεν αναφέρουν, ότι ο κος Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών ζήτησε αυτή την ολιγοήμερη προθεσμία; Μήπως άλλα είπε σε μάς και άλλα σε αυτούς; Είναι δυνατόν ;
    Αγαπητοί συνάδελφοι αγαπητές συναδέλφισσες βρισκόμαστε σε ένα κομβικό και κρισιμότατο σημείο του πολύχρονου αγώνα μας για την εργασιακή μας τακτοποίηση .
    Κρατήστε ψηλά το κεφάλι .
    Αυτές τις ώρες είναι επιβεβλημένη η ψυχραιμία, η ενότητα και προπάντων η συναδελφοσύνη.
    Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
                                               Για την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.
Ο Πρόεδρος                                                                            Ο Γεν. Γραμματέας
Φαραντάκης Γ. Αλέξανδρος                                                    Πέπλης Λ. Στυλιανός
Τηλ: 6974709262                                                                  Τηλ: 6976911880